Om Mediva

 
Marianne Brattli og Elise Elvevold

Marianne Brattli og Elise Elvevold

 

Mediva- klinikk for medisinske hudbehandlinger i Tromsø, ble etablert i 2013 og eies og drives av Marianne Brattli, spesialsykepleier og spesialist i estetiske injeksjonsbehandlinger. Mediva har sin egen nettbutikk som leverer kvalitetsprodukter og hudprogrammer til både inn- og utland. 

Sykepleier og daglig leder Marianne Brattli
Marianne har arbeidet som sykepleier i snart 30 år, har spesialutdanning som operasjonssykepleier og har over 11 års erfaring innen kosmetisk medisin.  Hun har gjennom årene spesialisert seg innen hudfornyelse,  injeksjonsbehandlinger og hun har også  lang erfaring med ulike hudlasere.

Gjennom det medisinske konsernet Galderma er Marianne sertifisert spesialist i estetiske injeksjonsbehandlinger, og har fullført en rekke spesialiseringskurs i injeksjonsbehandlinger med fillere, botox og skleroterapi. Hun har fått godkjent opplæring av plastikkirurger, dermatologer (hudleger) og karkirurg. Stadig faglig oppdatering prioriteres høyt, og flere ganger i året reiser hun på avanserte kurs i inn – og utland.

I 1990 ble Marianne offentlig godkjent sykepleier, i 1994 godkjent operasjonssykepleier. Hun har arbeidet ved Åsgård sykehus, og med ortopedi, ØNH, plastikk og nevrokirurgi på operasjonsavdelingen på UNN. Fra 2005-2012 arbeidet hun som operasjonssykepleier og kosmetisk sykepleier ved Teres Tromsø (Tromsø Private Sykehus/ Klinikk Stokkan), og har god erfaring innen plastisk kirurgi og kosmetisk medisin som peeling, hudprogram, laser og injeksjonsbehandlinger.

Gjennom årene har Marianne satt mange tusen injeksjoner med erfaren og skånsom teknikk, i en stadig medisinskfaglig utvikling mot det mest optimale, naturlige og flotte resultatet.

Sykepleier Elise Elvevold
Elise er offentlig godkjent sykepleier ved Universitetet i Tromsø.  Hun har siden da fullført en rekke spesialiseringskurs innen ulike laserbehandlinger, Restylane- og botoxbehandlinger og Dermapen. Gjennom det medisinske konsernet Galderma er Elise autorisert Restylanebehandler. Elise arbeider også som sykepleier på Synslaser i Tromsø, hvor hun assisterer ved øyekirurgi. På Mediva utfører hun blant annet laserbehandling av tatovering, ulike Restylane- og botoxbehandlinger, Dermapen og Skinboosters. 

Lege Lena Nergård

Lege Lena Nergård

Lege Lena Nergård 
Lena Nergård er utdannet ved Universitet i Tromsø, og er lege i spesialisering innen fysikalsk medisin og rehabilitering. Hun har spesiell interesse for behandling av migrene og hodepine med Botox, og har deltatt på flere opplæringskurs hos Allergan (produsenten av Botox). Hun har også hospitert på nevrologisk avdeling på UNN og hos hodepinespesialist ved Sandvika nevrosenter.
På Mediva utfører Lena hodepinebehandlinger og forordner Botox til kosmetisk bruk der behandlingene blir utført av sykepleier. Hun er tilstede på klinikken ca 2 dager i måneden.

Medisinsk ansvarlig lege Jan Eirik Løkebø
Jobber til daglig på UNN Tromsø.