BEHaNDLING AV SPRENGTE BLODKAR

Det finnes flere årsaker sprengte blodkar i ansikt, blant annet soleksponering, graviditet, arv, og Rosacea. For noen kan disse være svært sjenerende. Med vår Nd:YAG laser kan vi effektivt behandle sprengte blodkar i ansikt, hals og bryst.

FØR BEHANDLING

Før behandlingen anbefaler vi alltid at du kommer på en gratis og uforpliktende konsultasjonstime, slik at du kan få et nøyaktig prisoverslag og informasjon om behandlingen. Husk: Det er viktig at du ikke eksponerer huden for sol 6 uker før behandling.

BEHANDLINGEN

Før laserbehandlingen får du på deg beskyttelsesbriller. I tillegg til laseren benytter vi en egen kjølemaskin som kjøler ned området underveis. Selve behandlingen tar oftest bare et par minutter. De fleste kjenner små stikk fra laseren, men det er lite smerte forbundet med behandlingen. Man må regne med 2-4 behandlinger, og burde vente ca 4-6 uker før man gjør en ny laserbehandling.

ETTER BEHANDLING

Etter behandlingen er det vanlig at huden kan være litt rød og noen kan kjenne en brennende følelse samme dag som behandling. Det er viktig at du også etter behandlingen unngår soleksponering i 6 uker for å unngå dannelse av pigment.