restylane vital skinboosters

A2 vital.jpg

Fastere og glattere hud med øket elastisitet

Restylane Vital Skinboosters brukes for en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, brystkasse, lepper, hender og akne/arr. Det er en svært virkningsfull behandling som gjenfukter huden i dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. Slapp hud får spenst og fine linjer glattes ut.  Produktet består av hyaluronsyre- et naturlig stoff som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at den binder vann.

Hyaluronsyren i Restylane Vital Skinboosters forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Den injiseres i mikro-doser under huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting.

Vitenskapelig beviste resultater
Effekten av Restylane Vital Skinboosters er vist i flere kliniske publiserte studier. Effekten kan komme etter en behandling, men det er etter en grunnleggende kur på 3 behandlinger at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur virkelig sees og føles.

Anbefalte behandlingsområder:

  • Ansikt/ kinn
  • Lepper
  • Brystkasse og hals
  • Hender
  • Aknearr

Mange skjønnhetsprodukter jobber på hudoverflaten. Restylane Skinboosters jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra.

Dyp gjenfukting
Med tiden forandres hudens egenskaper – kollagen og elastiske fibre forsvinner, fordelingen og funksjonen hos kroppens egen hyaluronsyre forandres. Hyaluronsyrens viktigste funksjon er å binde vann og i takt med at den forandres, så blir huden tørrere, tynnere og mindre elastisk. Huden blir slapp, og fine linjer oppstår.

I motsetning til hudkremer som smøres på hudens ytre så arbeider Restylane Vital skinboosters innenfra og ut. Ved å injisere hyaluronsyre rett under hudoverflaten gjenoppretter Restylane skinboosters fuktbalansen og forbedrer hudens struktur, fasthet, elastisitet og gir glød. Enkelt forklart så får huden en boost av fukt og ny energi.

Hvor mange behandlinger behøves?
De fleste vil trenge en kur på tre behandlinger med 3-4 ukers mellomrom i starten. Har man markerte linjer og slapp hud kan man trenge flere behandlinger til å begynne med. Senere vil det være tilstrekkelig med vedlikeholdsbehandling, for eksempel 1 behandling pr. 6 – 12 måneder. På en kostnadsfri og uforpliktende konsultasjon hos Mediva vil du få en nøktern vurdering av hvilken effekt du kan forvente, og hvor mange behandlinger du vil trenge.

Hvordan ser jeg ut rett etter behandlingen?
De fleste merker rødhet og hovenhet etter behandlingen som varer 1-3 dager, men det vil ofte kunne la seg dekke av litt pudder eller foundation. Små blåmerker er ikke uvanlig, og disse vil kunne synes noe lengre.

Når blir effekten av behandlingen synlig?
Effekten kan hos enkelte være synlig allerede etter første behandling, men de fleste trenger 3 behandlinger før den store forandringen inntreffer. Også i månedene etter 3. behandling kommer ytterligere forbedring. Huden blir fastere, og fine linjer glattes ut.