Leppeforstørrelse

A4 leppeforstørrelse.jpg

Mediva i Tromsø har lang erfaring og flotte resultater med leppeforstørrelse. Det anvendes kun kvalitetsprodukter spesielt tilpasset lepper som Restylane Kysse og Defyne, samt Juvederm Volift og  Volbella. Alle produktene inneholder hyaluronsyre som finnes naturlig i leppene fra før.

Med leppebehandling kan du diskret bygge volum, øke mykheten, fylden og gjenopprette den naturlige fuktbalansen i leppene dine. Det er en behandling som er lett å gjennomføre og som gir deg ett umiddelbart og naturlig resultat.

Restylane Kysse er kjent for å føles mykt og naturlig i leppene i tillegg til å gi fylde. Restylane Defyne er perfekt til mer definert form og kontur, og brukes ofte til «Keyhole Lips». .Juvederm består av samme hyaluronsyre som Restylane. Den finnes i en finere, mykere variant Volbella, og en variant som gir mer volum og løft, Volift.

Konsultasjon før første behandling
Før første behandling er det anbefalt å komme på en gratis og uforpliktende konsultasjon.  Da blir det også foretatt en kort gjennomgang av din helse, og du får grundig informasjon om behandlingen, og mulige komplikasjoner. Det vil også bli vurdert om du er egnet for behandlingen, og hvilket resultat du kan forvente.  Etter konsultasjonen kan man velge om man vil ha ny time til behandling. Hvis det ligger til rette for det, kan noen behandles samme dag, mens andre vil av ulike grunner frarådes behandling.

Bedøvelse og behandling
Hvis du ønsker det, kan du få bedøvelse som gjør behandlingen tilnærmet smertefri. Når bedøvelsen virker, injiseres produktet jevnt i leppene. Ved å tilpasse mengden og formen i samråd med deg, blir resultatet slik du ønsker. Mange ønsker at det skal se naturlig og diskret ut, og trenger kun en mindre mengde.  Andre ønsker at det skal synes mer, da kan flere behandlinger være nødvendig.

Flere ulike teknikker kan anvendes ved leppeforstørrelse. Butt nål, med kun ett stikk i hver munnvik, eller liten spiss nål, med flere stikk direkte i leppene, samt evt. en kombinasjon av disse brukes på Mediva.

Etter behandlingen
De første dagene etter behandlingen er leppene som regel hovne, og de kan kjennes stive og ømme. Dette avtar gradvis og er mest fremtredende det første døgnet. Enkelte kan få blåmerker som vil kunne synes noen dager lengre, og kan gjøre at leppene er litt ujevne den første uka. Hvis du ønsker det, kan du komme til gratis kontroll. Da kan det samtidig vurderes etterfylling hvis du ønsker ytterligere volum. Man gjør ingen påfyll eller korreksjon før det er gått minst 14 dager fra behandlingen.

Hvem kan ikke få utført leppeforstørrelse?

  • Man behandler ikke gravide eller ammende.

  • Har du feber, herpesutbrudd, nedsatt immunforsvar eller infeksjon i området utsetter vi behandlingen til du er frisk igjen.

  • Har du tidligere blitt behandlet med et annet hyaluronsyreprodukt enn Restylane eller Juvederm, bør du vente minst ett år før behandling på Mediva.

  • Hvis du tidligere har fått leppebehandling med en permanent eller semipermanent filler kan du ikke behandles på Mediva.

  • Hvis du bruker Isotretinoin må behandling utsettes til minst 2 måneder etter avsluttet kur.

  • Nedre aldersgrense for kosmetiske behandlinger på Mediva er 20 år.

Komplikasjoner av leppeforstørrelse
Infeksjon, sårdannelse eller allergi for virkestoffet opptrer svært sjeldent og må behandles. Hvis man har hatt herpesutbrudd tidligere, kan selve sprøytestikkene fremprovosere nytt utbrudd. Ujevnheter og «kuler» forekommer sjeldent, og kan behandles.

På Mediva er kontroller gratis, og oppfølging etter behandlingen en selvfølge.

Hvor lenge varer effekten?
Effekten varer gjennomsnittlig i 4-7 måneder, kortere etter første behandling, og lengre når man har behandlet flere ganger.

FB_2017_56.jpg